Kosár tartalma


A bevásárlókosara jelenleg üres.

Felszerelések

Termék kereső

Termékek véletlenszerűen

Overall (rózsaszín, masnis) M
Overall (rózsaszín, masnis) M
Ft.
Kínai mintás kezeslábas S
Kínai mintás kezeslábas S
Ft.
Ft.
Megtakarítás: Ft.
Kabát (mikulásos) S
Kabát (mikulásos) S
Ft.
Ft.
Megtakarítás: Ft.

Szállítási információk


10 000 Ft alatti rendelés esetén a szállítási költség bruttó 1 200 Ft.
10 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költség 0 Ft.

 

 

Kutyaruhák házhozszállítása!Minden csomagot a GLS futárszolgálat telefonszáma: +36/1 802-0265. futárszolgálat szállít házhoz 3 munkanapon belül.

Rendelés menete:
1. A rendelés leadásakor kérjük, előre jelezze a megjegyzés menüpontban a szállítás idejére vonatkozó kérését, ha van (melyik munkanap kéri a csomagot). A rendelés feldolgozása után ugyanis mi már nem tudunk változtatni az e-mailben elküldött szállítási időponton!
A GLS futárszolgálat minden munkanap 08:00 és 17:00 között szállít. Ennél pontosabb szállítási időpontot nekünk nem áll módunkban meghatározni, mivel a szállítás nem a mi hatáskörünk. A szállítás napján 08:00-tól lehet érdeklődni a GLS futárszolgálatnál a pontos szállítási időpontot illetően.
2. A rendelés leadását követően a rendszer küld egy automata e-mailt a rendelés adatairól (ezért fontos, hogy működő e-mail címet adjon meg). Ha valamit rosszul töltött ki, akkor kérjük, válasz e-mailben írja meg nekünk a helyes adatokat.
3. A rendelés feldolgozása után e-mailben értesítjük a szállítás dátumáról, illetve a csomagszámáról. Ha az e-mailben elküldött szállítási időpont Önnek nem megfelelő, akkor már csak a GLS futárszolgálatnál tud módosítani a dátumon vagy a kiszállítási címen. Ezt megteheti a szállítás napján 08:00-17:00-ig a +36/1 802-0265-ös központi telefonszámukon.
4. A csomagért a GLS futárnak az átvételkor készpénzben kell fizetni.

Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, mihamarabb válaszolunk! E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Házhoz szállítás